Restoran Sinđelić

Vojislava Ilića 86, Beograd - Rezervacije na broj: (+381) 11 2412 297

Vratite se na početnu stranu



Menu




Ukoliko ste alergični molimo Vas da proverite sastojke kod Vašeg konobara.

Hladna predjela

Tatarski biftek

Zakuska vojvode Sinđelića

Pihtije

Njeguška pršuta

Goveđa pršuta

Punjene suve paprike

Pasulj prebranac

Punjene paprike sa pavlakom

Punjena jaja na srpski način

Pašteta od pasulja

Posan tanjir

Supe čorbe i potaži

Goveđa supa sa testom

Potaž od povrća

Teleća ragu čorba

Srpska jagnjeća čorba

Krem čorba od pečuraka

Paradajz čorba

Manastirska čorba

Topla predjela

Medaljoni od povrća - tartar sos

Stek od povrća
Pečurke na žaru

Italijanski rizoto

Pohovani kačkavalj - tartar sos

Proja sa kajmakom- 2 parčeta

Pohovane punjene paprike sa sirom - 3 komada


Pečenja

Jagnjeće pečenje ispod sača- 1kg

Jagnjeće pečenje ispod sača bez kostiju- 1kg

Teleće pečenje ispod sača- 350gr


Riblji specijaliteti

Koktel od škampa

Salata od lignji

Salata od tunjevine na francuski način

Mediteranska salata od tune

Sardina na mornarski način

Dimljena pastrmka sa spanaćem i krompirom

Dimljena somovina sa garniturom
ZATVORI
Lignje na žaru sa spanaćem i krompirom

Punjene lignje sa dalmatinskom garniturom

Pohovane lignje sa dalmatinskom garniturom

Frigane lignje sa dalmatinskom garniturom

Variva

Pomfrit- spanać u listu

Pirinač- šargarepa

Grašak- podvarak

Mešano varivo

Pečen krompir u ljusci

Komplet povrća na francuski način

Sirevi

Čačanski beli sir

Zlatarski sir

Čačanski kajmak

Trapist- kačkavalj

Gorgonzola- buter, tost

Mešani sir- 4 vrste, tost, buter

Buter